TROUWREPORTAGE

~ € 750,-

Een trouwreportage is een unieke momentopname van een heel bijzondere dag. Voor mij als fotograaf is het een eer deze momenten van heel dichtbij te mogen meemaken.  Het liefst leg ik de dag van het aankleden tot de first dance vast. Kosten voor een trouwreportage kunnen verschillen, afhankelijk van jullie wensen.

Ter illustratie vraag ik 750 voor de volgende trouwreportage:

  • 6 uur aanwezigheid voor fotografie thuis en op locatie
  • USB-stick met bewerkte foto’s op hoge resolutie

Dit is inclusief BTW, exclusief reiskosten (a 35 cent/km).

Uiteraard denk ik graag met jullie mee om deze onvergetelijke dag op een onvergetelijke manier vast te leggen. Het is natuurlijk ook mogelijk om minder uren of minder foto’s af te nemen. Neem gerust vrijblijvend contact op om een specifiek aanbod te ontvangen!

KRAAMREPORTAGE

vanaf € 100,-

Wat een bijzonder moment als er een nieuw klein wondertje onder ons is. Uit eigen ervaring weet ik dat dit moment zo waardevol is en ook zo snel weer voorbij. Een prachtige gelegenheid om dit op beeld vast te laten leggen. Hier is het belangrijk om rustig de tijd te nemen en te zorgen dat het kindje op zijn/haar gemak is.

Ik kom graag aan huis om in een vertrouwde omgeving met jullie samen een leuke en mooie herinnering van te maken. Uiteraard zijn dergelijke shoots op een (buiten)locatie ook heel erg leuk.

Kosten voor een kraamreportage zijn vanaf 100,-

 

FAMILIE SHOOT

vanaf € 75,-

Een prachtig moment om meerde generaties op een foto te zetten. Ik vind het leukste om met de hele familie naar een leuke plek te gaan, bijvoorbeeld in een park of bos en samen een rondje te lopen. Tijdens de wandeling komen er altijd mooie en gevarieerde plekken voorbij voor een spontane, ontspannen foto. Met name als er kinderen mee zijn, is dit de leukste manier om tot leuke familiefoto’s te komen!

Een familie shoot duurt ca. 1 uur, thuis of op locatie en is al mogelijk vanaf €75,-

PORTRETFOTOGRAFIE

vanaf € 50,-

Vandaag de dag leven we veel op internet en social media. Dan is het belangrijk je van je beste kant te laten zien. Ik kijk graag met je samen hoe jij je het best kunt presenteren. Daarnaast maak ik ook voor bedrijven leuke profielfotos voor op websites of social media. Heb je vragen of interesse, dan neem vrijblijvend contact met me op.

Een portretfoto is al mogelijk vanaf €50,-

Dit is inclusief:

  • ca. een halfuur shoot op locatie
  • 3 digitale bewerkte foto’s
 

Of....

By Alicia fotografeert ook andere evenementen (denk aan bedrijfsfeesten of vrijgezellenfeesten). Ook andere creatieve shoots behoren tot de mogelijkheden.

Meer vragen over tarieven neem gerust contact met mij op.

Sluit Menu
error: Sorry, je mag de foto niet downloaden